Як намалювати храм Будди олівцем поетапно

Скільки у світі різних релігійних напрямків! Буддизм, іслам, християнство, навіть свідки Єгови, і ті ну дуже люблять бути свідками кожен день у нас на порозі. Але зараз нам не так цікаво, куди ці напрямки надсилаються, а їх чудові закручені обителі святості. Вони настільки різноманітні і численні, що навіть такі прості смертні, як ми з вами, легко можуть відрізнити їх за різними ознаками. Наприклад, якщо ви бачите в будівлі золотого чоловічка в позі лотоса, можете бути впевнені, що це не Ісус і ви точно не в християнському храмі. Хоча, я б придивився, в наш час трапляються дивні речі, і не всі назвеш чудесами в хорошому сенсі цього слова.

Как рисовать Храм БуддыАле зараз я вам розповім про храми те, чого ви, може, і не знали. І вони будуть викликати у вас більше інтересу. А після цього ми навчимося як малювати храм олівцем.

  • У всі часи та епохи храмом називали місце, де в жертву приносилася всяка живність і навіть люди на благо всього світу. Або ж просто, щоб дощ впав. У будь-якому випадку, без жертв ніяк, а в нашому цивілізованому суспільстві страждають завжди гроші. За спасіння душі потрібно платити.
  • Є одна людина. І він ну дуже-дуже не любить храми і церкви. І звуть його Варг Викирнес, а свою трепетну любов до храмів він видавав вогнем і мечем, спаливши кілька старовинних церков в Норвегії. Думаю, тепер у Норвегії практикують домашні міні-храми.
  • У Християнства є дивна фішка – будувати храми на мощах святих людей. Мертвих святих людей, зауважу. Моторошно, але правда. Без цього святий храм не більш святий, ніж консервна банка. І що ще дивно, що святих людей у світі значно менше, ніж святих храмів. А значить, мощі не завжди такі потужно святі, але ніхто ніколи цього не буде знати, крім Всевишнього. Амінь.
  • Якщо говорити про традиції побудови, то є ще одна, більш гуманна. Християнські храми будуються без цвяхів. Причина цього проста і логічна – тому що Христа розіп\’яли цвяхами. Більш, ніж логічно. Тепер, щоб уникнути випадкових розп\’ять при будівництві, цвяхи – це табу.

А тепер ми візьмемо замість цвяхів олівці і будемо будувати свій власний храм.

Як намалювати храм Будди олівцем поетапно

Крок перший: накидаємо головні штрихи і лінії. Спочатку все дуже схоже на звичайний торт, адже так?

Как нарисовать храм Будды карандашом поэтапно 1Крок другий: надаємо нашому торту-храму більш вишуканий вигляд, вирівнюючи стіни, верхівку, і домальовуючи невелике дерево поруч. Как нарисовать храм Будды карандашом поэтапно 2 Крок третій: вже більш серйозно вимальовуємо елементи дверей, колон, стін і природи навколо.

Как нарисовать храм Будды карандашом поэтапно 3

Крок четвертий: тепер по всьому храму малюємо багато-багато вікон. Храм завжди повинен бути світлим і просторим. Как нарисовать храм Будды карандашом поэтапно 4 Крок п\’ятий: тепер малюємо орнамент на вікнах, тому що в храмі завжди багато людей. Как нарисовать храм Будды карандашом поэтапно 5 Ну ось, тепер у вас вийшов храм, цілком гідний оплесків і освячення.

  • Малюємо водоспад власними руками;
  • Багатоповерховий будинок;
  • Вікна в своєму будинку;